On tämäkin yhteiskunta. Kaikkien pitäisi osata kaikkea ja tavoitella kaikkea, mutta kuitenkin harvalle annetaan mahdollisuuksia mihinkään. Miettien ihan vaikka seksielämää ja sen rikkauden vaihtelua. Jos nainen on sängyssä kokematon, niin harvaa miestä se haittaa. Useiden mielestä on jopa kiihottava ja suloinen ajatus, ettei naisella ole kokemusta. Ajatteleppa asia toistepäin, jos olet mies eikä sinulla ole kokemusta lakanoiden välistä niin et sinä sitä kyllä helpolla saa. Harvaan naiseen iskee kiihko ajatuksesta `kokematon mies´. Mistä miehet sitten keräävät kokemuksensa, jos heille ei edes anneta tilaisuutta päästä pillun päälle? Ei mistään... Siinä on selitys sille,  että miksi tässä yhteiskunnassa on niin paljon poikuudessa eläviä miehiä. Kortit eivät jakaudu tasaiseesti, toiset maistavat pillua jo teininä, jonka jälkeen sitä piisaa riittämiin asti. Toiset taas... elävät nelivitosiksi tietämättä pillusta tuon taivaallista. No, onneksi on aikuisviihdettä, ja nykyään vielä ilmaista sellaista. Jopa telkkarista voi katsoa yöllä ilmaista pornoa, melko hienoksi menee nämä järjestelyt. Enää ei tarvitse häpeillen käydä hakemassa Jalluja naapuritalon R-kioskilta, kun isotissit tulevat jo elävinä kuvina telkkarista, ilmaiseksi!

Ylläolevia ajatuksia voi verrata myös työelämään. Valmistut hienoon ammattiin ja alat selailemaan vapaita työpaikkoja. Pian huomaat, että jokaiseen työpaikkaan vaaditaan joko 1-3 -vuoden tai 2-5 -vuoden työkokemus. Mistä saada työkokemusta, kun ei pääse töihin sitä kartuttamaan, miten päästä töihin, kun ei ole työkokemusta takana, koska et ole päässyt töihin, koska ei ole työkokemusta. Järjetöntä. Siitä se alkaa, työttömän painajainen. Vuosia kun vierii eteenpäin, niin sinua ei ainakaan oteta töihin, koska olet vain lötväillyt kotona tekemättä töitä, koska et ole saanut töitä. Kaikilla ei ole sukulaisia eikä serkun kissan kaimoja, joiden avulla pääsisi töihin. Valmistumisvuoden jälkeen alkaa alamäki, erakoituminen, alkoholismi ja rappio. Siinä sitä sitten ollaan. Mielisairaalat ja päihdeklinikat täyttyvät. Yhteiskunta kärsii.

 

Miten saada pillua jos ei ole koskaan saanut pillua, koska ei ole saanut pillua. Kuinka saada työkokemusta, kun ei saa töitä, koska ei ole työkokemusta. Siinäpä meille pohdittavaa.